недеља, 12. април 2009.

Počela prodaja ulaznica za Refresh

U subotu 11 04, počela je prodaja ulaznica na prodajnim mestima u Srbiji za ovogodišnji "Refresh festival", koji se održava od 7 - 10. avgusta u Kotoru.


Ulaznice se mogu kupiti u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica. Ulaznice se već prodaju i u Crnoj Gori, u ekspoziturama Prve banke Crne Gore.

Drugo po redu izdanje "Refresh" festivala, održaće se ove godine od 7. do 10. avgusta u Kotoru. Festival se održava u kompleksu „Maximus“ smeštenom u zidinama Starog grada. Na tri različite bine, nastupiće oko 50 izvođača.

Tokom četiri festivalska dana, kao glavne zvezde festivala, na di džej sceni u klubu „Maximus“ će nastupiti Daren Emerson (četvrtak, 7. avgust), Hernan Kataneo (petak, 8. avgust), Dejv Klark (subota, 9. avgust) i Šaram iz dueta "Deep Dish" i njegov gost di džej Sultan (nedelja, 10. avgust). Pored njih nastupiće i popularni disk džokeji iz regiona. Di Džej bina se nalazi u gornjem nivou kluba "Maximus". Kapacitet ovog popularnog kluba je oko 3.000 posetilaca, a karakteriše ga zvuk „line array“ tehnologije, kompjuterizovan sistem klimatizacije i rasvete sa kolor laserima, tri vi džej projektora, "LED" ekranom i drugim atraktivnim elementima.

HipHop bina se nalazi u donjem nivou kluba "Maximus", a na njoj će nastupiti zvezde iz selekcije regionalne hip-hop scene kao što su Edo Majka (četvrtak, 7. avgust), Skaj Vikler (petak, 8. avgust), Marčelo (subota, 9. avgust), Ajs Nigrutin (nedelja, 10. avgust) i drugi.

Velika koncertna bina nalazi se na terasi Citadela, iznad kluba „Maximus“, na zidinama Starog grada koji je još 1979. godine uvršten na Listu svetske baštine UNESCO-a. Kapacitet „Live“ bine je oko 3.000 posetilaca, a na Citadeli će nastupiti regionalne zvezde kao što su "Van Gogh "(četvrtak, 7. avgust), Masimo Savić (petak, 8. avgust), Boban i Marko Marković orkestar (subota, 9. avgust) i "Cubismo" (nedelja, 10. avgust).

Četvorodnevne ulaznice moćiće da se kupe u pretprodaji u tri različite verzije. "Full" verzija omogućava ulaz na Terasu Citadela i diskoteku "Maximus" za programe sve tri bine tokom sva četiri dana, a cena ove ulaznice je 4100 dinara u Srbiji, odnosno 50 evra u Crnoj Gori. Sa "DJ+HipHop" ulaznicom može se ući u diskoteku "Maximus" za programe di džej i Hip - hop bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 3300 dinara u srbiji i 40 evra u Crnoj Gori. "Live" ulaznica košta 1800 dinara u Srbiji, odnosno 22 evra u Crnoj Gori, a sa ovom kartom moguće je pratiti programe na Terasi Citadela tokom sva četiri dana.

Četvorodnevne ulaznice za "Refresh" festival mogu se kupiti u filijalama "Prve Banke" u Crnoj Gori, u prodajnoj mreži Bilet servisa i "IPS" prodavnica u Srbiji.

Jednodnevne ulaznice će moći da se kupe na ulazu tokom trajanja "Refresh" festivala.

Broj ulaznica je ograničen.

Нема коментара:

Постави коментар